Officespotting

Munkahely-turizmus

Kisirodak.hu

Thehub.hu - Coworking helyek V.

2013. május 28. 13:26

Spotter: gorondy

DSC 9568

Eddig háromszor jártam a thehub.hu-ban és mindig magával ragadott a nyüzsgése. Meglátogattam már a legtöbb budapesti közösségi irodát és meglátásom szerint jól meg lehet ítélni egy hely sikerességét, hogy mennyire izoláltan dolgoznak a bérlők vagy mennyire agyalnak együtt projekteken. A thehub.hu abszolút az utóbbira példa, ezért is voltam olyan lelkes, hogy írjak is róluk.

9584

9560

telefon

Van még hely - említi Dehelán Gábor, az egyik alapító, bár számomra így is sűrűnek tűnik a hely. És ezzel a gondolattal bele is csaptunk a népszerű coworking helyek sweetspotjába: a jó közösséghez érdemes sok jó embert kis helyen leültetni, de miután különböző projekteken dolgoznak, muszáj meglenni a saját közegnek is. Én valahogy úgy éreztem, hogy most érték el az ideális denzitást, de a fenntartható üzletmenethez mindenképpen szükségesnek látszik növelni a létszámot.

9520

DSC 9575

Az iroda neve azért lehet ismerős, mivel az egyik legnagyobb közösségi iroda hálózatról van szó, csak ők eltérő írásmóddal írják (the Hub). Szóval van nekünk most már magyar thehub.hu-nk, és egyelőre nem néz ki úgy, hogy a szóközös verzió belépne a budapesti piacra.

DSC 9573

DSC 9571

A csomagokat meg lehet nézni a cég honlapján, vagy az officespottingos összehasonlító táblázatban. Az igazán új elem, hogy a kezdő vállalkozókat egy olcsóbb csomaggal támogatják, amíg el nem érik a fedezeti pontjukat. Jó dolog ez a közös teherviselés.

DSC 9572

9681-9707

DSC 9547

Dehelán Gábor egyébként az egész fotózás alatt folyamatosan a bent dolgozó startupperekkel egyeztet. Láthatóan komolyan veszi házigazdai feladatát és ezt jól is teszi. A thehub.hu-ban jelenleg 28-30 vendég van és mivel úgy tűnik, mindenki jól érzi magát, a szám fokozatosan bővül. Ugyanakkor a sikeresek előbb-utóbb "kiröpülnek", ez pedig konszolidálja a bővülést.

79-91

Gábor elmondja még, hogy folyamatosan szerveznek üzleti reggeliket, meetup-okat és cégek által rendezett workshopok helyszínéül is rendszeresen szolgál a a thehub.hu irodája. Mi meg szeretnénk sok hasonlóan pörgős coworking helyet látni.

9432

9449

DSC 9599

komment
Megosztás:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása