Officespotting

Munkahely-turizmus

Kisirodak.hu

i-Office - Coworking helyek III.

2011. december 05. 14:46

Spotter: gorondy

Bérlő: i-Office
Bérlő profilja: coworking
Irodaház: Banktech Center Kiadó irodák
Alkalmazottak száma: 10
Méret: kb. 70m²
 

Az egyéni vállalkozók egyre jobban el vannak kényeztetve. Egyszerűen gombák módjára szaporodnak a közösségi irodák, így napról-napra többen szabadulhatnak ki otthonukból, hogy munkaidejüket egy kellemes társaságban töltsék inkább.

A 11.kerületben nyílt meg múlt héten a legújabb közösségi iroda, az i-Office, így elsők között számolunk be a helyszínről. A belváros már elég jól le van fedve közösségi irodákkal, illetve már vidéken is megjelenik a koncepció, így nem csoda, hogy valaki Budapest egyéb kerületeiben is meglátta a fantáziát.

Vásony Nóra volt az, aki a XI. kerületben található Petzvál József utcát alkalmasnak találta, hogy a kerület és a környék egyéni és társas vállalkozóit egy fedél alá terelje. A családi vállalkozás keretében üzemeltetett Banktech Center irodaház egy különálló épületében alakították ki a közösségi teret.

A közösségépítés még hátravan, de az alapok jók; körülbelül így érdemes berendezni egy induló közösségi irodát. Nem drága bútorzat kell (bár a helyes testtartás egy közösségi irodában is fontos szempont kellene, hogy legyen), még csak szédületes belsőépítészet sem. Egy kreatív falfestéssel, pár használt bútorral, megfelelő világítással és néhány babzsákkal már el lehet kezdeni a munkát; az inspiratív környezet adott. Ha még néhány standing-desk-et is beraknának, hogy az álló munkavégzést is lehessen néha választani, akkor maradéktalanul elégedettek lennénk.

Az irodában a kerület iránti elkötelezettség is megjelenik, egyrészt a falfestésen, másrészt a hely által kiadott i-Office barát kártyán, amivel a tagságon felül hamarosan egyéb újbudai kedvezmények is elérhetők lesznek.

Ha ti is kíváncsiak vagytok az érdekes itthoni irodákra és szeretnétek értesülni egy-egy újabb látogatásról, ne felejtsétek lájkolni a facebook oldalunkat!

komment
Megosztás:

Címkék: budapest buda iroda coworking

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása