Officespotting

Munkahely-turizmus

Kisirodak.hu

Insomnia

2011. augusztus 22. 13:00

Spotter: gorondy

Bérlő: Insomnia
Bérlő profilja: reklámügynökség
Irodaház: Lakóház Kiadó irodák
Alkalmazottak száma: 40
Méret: 600 m2
Belsőépítész: Rakonczai Gábor (Womorrow Tervezőiroda)
 

Az Insomniára egy olvasónk hívta fel a figyelmünket, és látva egy-két képet az irodáról azon nyomban telefonáltunk Bóta Balázsnak, a cég kreatív igazgatójának, érdeklődve, hogy mikor ugorhatnánk be egy spottingra.

A hazai alapítású reklámügynökség irodája a Kossuth tér szélén található, egészen a Duna partjánál álló társasházban. A szakadó esőből belépünk, felkaptatunk az első emeletre, majd belépünk az utasszállító hajókra jellemző dupla-szárnyú ajtón.

Az Insomnia irodáját is egyfajta átalakulás közben kaptuk el. A jelenlegi iroda két lakás összenyitásának az eredménye. A második lakrész kibérlése elengedhetetlen volt a cég tavaly óta zajló bővülésének folyamatában. A belsőépítészeti hangsúly jelenleg egyértelműen az új részen van, itt valósítottak meg mindenfajta valóságtól elrugaszkodott elképzelésüket a belső designról, míg a túloldalon inkább a színes falak okoznak alvászavart.

A hangsúly a fotóinkon is inkább a megújult részen van, hiszen már az előtérbe belépve feltűnik a folyosó az épp kidőlni készülő falakkal, illetve szemben a színes-gömbös tárgyalóval. Aztán később legalább ilyen látványokban van részünk: a kreatív szobát hasonló lelkesedéssel festették ki hozzáértő kezek.

Az irodában szinte minden ferde, kevés megszokott megoldást találunk, ami valószínűleg a lehető legjobb üzenet, amit egy reklámügynökség irodája hordozni tud. Üdítően változatos és új érzést teremt bennünk a csocsó hiánya(pontosabban nem megléte) az irodában. Itt, ha játszani akarnak, bezsúfolódhatnak egy darts erejéig az informatikusokhoz, wiizhetnek egyet a kreatív szobában vagy egyszerűen labdát dobálhatnak a kutyáknak a folyosón.

Merthogy az Insomnia állat- azaz pontosabban kutyabarát munkahely. Két kutyus is nyüzsög az irodában, és láthatóan mindenki imádja őket. Érdeklődve szaglásznak minket is körül, miközben próbálunk különböző szögekből érdekes fotókat készíteni, úgyhogy hamar összebarátkozunk mi is velük.

A cégben egyébként kiemelten kedves velünk mindenki. Officespotting feliratainknak hála, már nem kell magyarázkodnunk, hogy miért is fotózunk az irodában. Ennek ellenére könnyen beszédbe elegyedünk többekkel is. Összességében, tetszett nekünk az Insomnia irodája, és már csak azt kívánhatjuk, hogy a tendenciát idővel terjesszék ki az egész irodára.

További képek:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása