Officespotting

Munkahely-turizmus

Kisirodak.hu

Melon FX

2011. május 12. 14:45

Spotter: Huszlicska

 

Bérlő: Melon FX
Bérlő profilja: animáció, utómunka
Irodaház: Magyar Filmlabor Kiadó irodák
Alkalmazottak száma: 15
Méret: 330m²
Belsőépítész: Filmset, Pimp-my-Wall
 

A pimp-my-wall társulat szólt nekünk, hogy újabb munkájukat fejezték be nemrégen, és javasolják a Melon FX irodáját egy spott erejéig. Úgyhogy, irány a Budakeszi út!

 

A Filmlabor épületét kellett keresnünk, amit végül meg is találtunk a Budakeszi felé vezető úton. Egy parkot képzeljetek magatok elé, benne egy meglehetősen szocialista építménnyel. Ez a a Filmlabor. Az épület aljában talált végül magának helyet a Melon FX 2 éve. 

 

Az érdekes az, hogy először egy kupolás épületet néztek ki maguknak a parkban, de nem sikerült megegyezni a bérbeadóval annak rendbehozataláról. Így végül egy földszinti egységben kötöttek ki, a Filmlabor épülete alatt.

Mindannyian tudjuk, hogy a budai irodahelyszín választás általában közeli cégvezetői lakhely eredménye. Nincs is ezzel gond, hiszen ugyan a Budakeszi út nem tipikusan iroda-környék, de a nagy ablakokat, a sok zöld felületet elnézve, a Melon FX-nek jobb helye van itt, mint lenne a belvárosban. 

 

A cég utómunkákkal, 2d/3d animációval foglalkozik. 97-ben alakultak, és a folyamatos bővítgetés eredményeképpen, már 15 alkalmazottjuk van - kezd mesélni Szeremley Ákos a Melon FX múltjáról. Ez az első irodaház-jellegű épület, eddig családi házakban dolgoztak. Ennyi embert viszont már nem lehet lakóépületben megfelelően elhelyezni. 

 

Bárhogy is nézett ki az iroda korábban, a falpimpelés meghozta eredményét, és vidám dolog így körbenézni az irodában. Még ha csak egy kávéért ugrik el az ember, már jobb, hogy útközben Dr. Bubó köszön vissza a falról. 

 

Az iroda középfolyosós rendszerű, viszonylag egyszerű elrendezéssel: balra átadó-átvevő (demózó?) helyiségek, míg jobb oldalon egy nagy irodában folyik a munka. Folyosó végén konyha és dohányzó helyiség.

 

 

 

Röviden összefoglalva, alapvetően szép, zöld környezetben, most már vagányul kinéző és hatékonyan berendezett irodát tudhat magáénak a Melon FX. 

 

További képek:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása