Officespotting

Munkahely-turizmus

Kisirodak.hu

Tópark

2010. október 18. 12:00

Spotter: gorondy

Bérlő: Tópark Sales
Bérlő profilja: Ingatlanbérbeadás
Irodaház: Roosevelt 7/8 Kiadó irodák
Belsőépítész: Tópark Designer csapat
 

Ismét a Roosevelt 7/8 irodaházban, és ismét nem egy ’szabvány’ irodahelyiségben jártunk. A Tópark nevet kevesen nem ismerik – legalábbis fővárosunkban, tekintettel a jelentős marketing kampányukra az elmúlt évek folyamán. Az információs központjukba mutatunk rövid betekintést.

Az irodát valójában egy, a Roosevelt térre néző üzlethelyiség területén alakították ki, ami nem véletlen, hisz így az értékesítési cél azonnal nyilvánvalóvá válik. Kényelmes fotelek, elegáns berendezés, kellemes halovány világítás és értékesítési prospektusok mindenhol – az ember úgy érzi felsőkategóriás utazási irodában ül – csupán itt évekre utaztatnak, a Törökbálinti-tó szomszédságába.

A teljes területet dominálja egy makett, amely bemutatja a Tópark komplexum valamennyi ütemét. Gombokkal irányítható a különböző részek megvilágítása, így segítve a leendő bérlőknek és tulajdonosoknak megítélni a projekt valós méreteit és végső állapotát. A makett mellet van egy másik is, amely szinte a teljes irodaterületen át elnyúlik, és a leendő passzázst ábrázolja, megmutatva a jövőbeni Tópark-lakók mindennapjait.

A munkaállomások a terület hátsó részén húzódnak végig; innen intézi a bérbeadó csapat a hívásokat és írják az ajánlatokat. Kevés személyes tárgy található az asztalokon, sugallva azt, hogy itt a munka az elsődleges (ennek ellenére egy golfszett el van rejtve az irattárolók közt, jó idő esetére indulásra készen).

Az irodának tulajdonképpen a fent említett makett és a lila szín a legfőbb különlegessége, de emellett az ott dolgozók beszámoltak arról a jelenségről is, amely szerint az utcáról rendszeresen betérnek turisták és járókelők egy ebéd vagy csésze kávé reményében. A terület kialakítása valóban egyfajta lounge hangulatot áraszt, az Olaszországból hozatott álló- és asztali lámpák, fotelok illetve asztalok modern és letisztult környezetet eredményeznek. Összességében egy minőségi és rendkívül kiemelkedő elhelyezkedésű értékesítési irodához volt szerencsénk a Tópark Információs Központ meglátogatásával.

További képek:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...