Officespotting

Munkahely-turizmus

Kisirodak.hu

Saját co-working iroda kialakításáról álmodik? (x)

2013. január 14. 13:56

Spotter: gorondy

Amennyiben érdeklődéssel követi a növekvő és egyre sikeresebb co-working irodák pezsgő közösségi és üzleti életét, és szeretne egy saját üzemeltetésű, közösségi munkateret biztosító vállalkozást, ne is keresse tovább a tökéletes helyszínt! Újlipótváros egyik legforgalmasabb részén, a város szívében, a Nyugatitól 10, a Lehel tértől 2 percre található egy valódi irodakomplexum, amely a teljes kényelmen túl professzionális technológiát és változatos felhasználásra alkalmas tereket is kínál az érdeklődők számára.

Tekintse meg a képeket, és tegyen nálunk egy virtuális sétát is:

FOLYOSO_2.jpg

www.irodaberles.com

Az 1600 nm-es alapterületű irodaház 150-200 fő befogadására alkalmas, akik tökéletes biztonságban dolgozhatnak a beléptetőrendszernek és a biztonsági kameráknak köszönhetően.

iroda_2.jpg

A 154 darab komplett felszereltségű A+-os munkaállomáson számos cég folytathatja tevékenységét, míg a korszerű hang-és fénytechnikával ellátott 94 nm alapterületű táncteremben tánccsoportok, jógacsoportok gyakorlására nyílik lehetőség, a szintén professzionális felszereltségű 50 nm-es fotóstúdióban pedig saját műteremmel nem rendelkező, vagy gyors beltéri fotózásokat igénylő fotósok gyakorolhatják mesterségüket.

fotostudio_2.jpg

tancterem_2.jpg

A meetingekre a vetítővel, hangtechnikával, projektorral ellátott, 50 fő befogadására alkalmas tárgyalóteremben kerülhet sor, de a nagyobb előadásoknak, tréningeknek is van helye egy szintén minden korszerű technikával ellátott előadóteremben.

eloado_2.jpg

A technikai adatokról: energiatakarékos LED-világítás, kedvezményes, árgarantált áramdíj, pollenszűrt, hővisszanyerős szellőztetőrendszer, energiatakarékos fűtés és hűtés inverteres Daikin klímaberendezésekkel, valamint nagy sávszélességű internet és wifi minden helyiségben.

targyalo_2.jpg

szerverterem_2.jpg

Az irodakomplexum egyik legfontosabb tartozéka és büszkesége egy 350 szerver befogadására alkalmas saját redundáns szerverterem gigabites hálózattal, amely természetesen elsősorban az IT-cégek érdeklődésére tarthat számot. Az irodaház közvetlen szomszédjában őrzött parkoló található. A céges reggeliknek, ebédeknek a teljes felszereltséggel ellátott konyha és a tágas étkezőtér szolgál helyszínül; és több különálló mosdó, fürdőszoba is biztosítja az itt dolgozók kényelmét.

konyha_2.jpg

furdo_mosdo_2.jpg

etkezo_2.jpg

folyoso2_2.jpg

Új év, új lehetőségek - legyen Ön az, aki új dimenziókat mutat meg a co-working világában!

IRODABÉRLÉS
1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 49-51.
+36302506343
iroda@onx.hu
www.irodaberles.com
Facebook: https://www.facebook.com/Irodavilag
Nyitva tartás: H - P; 9:00 - 20:00
Bérleti díj: 4,4 EUR / hó / nm a teljes irodakomplexum bérleti díja, co-working irodaként továbbértékesíthető

irodaberles-logo.jpg

(x)

komment
Megosztás:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása