Officespotting

Munkahely-turizmus

Kisirodak.hu

Lakatlan irodák I.

2011. november 21. 19:15

Spotter: gorondy

Annak ellenére, hogy keveset hangsúlyozzuk ezen tevékenységünket, a blog kapcsán egyre több olyan cég kopogtat be hozzánk virtuálisan, amely a cikkekben megjelenőkhöz hasonlóan, szép és különleges irodát keres magának. Miután számos hasonló kiadó irodáról van tudomásunk, arra gondoltunk, hogy ha találunk igazán nagy lehetőségeket magában rejtő tereket, szintén lefotózzuk és ide is kirakjuk őket, hátha valakinek megtetszenek és érdekelné őket bérlésre.

Néha fogunk jelentkezni egy-egy ilyen poszttal is, amely üres irodát mutat be, legalább a ti fantáziátok is elindulhat, hogy mihez kezdenétek a térrel, másrészt beajánlhatjátok a munkahelyeteken, ha szóba kerül egy esetleges költözés. Továbbiakról pedig itt.

Elsőként pedig egy Óbudán, az Árpád híd budai hídfőjének közelében található gyártelep szép, világos loftirodái.

Az extravagáns építészet ellenére igen kedvező feltételekkel kínálják a területeket:

Az irodák méretei leginkább 400 m2 felett kezdődnek és 1300 m2 körül fejeződnek be egy téren belül, ugyanakkor a 3. emeleten kiköltözés előtt áll egy cég, ott pedig jóval kisebb méretű irodák is bérelhetők majd januártól.
A bérleti díj mindössze 8 euró kialakítással együtt, míg a harmadik emeleten már adott módon kialakított irodák díja csak 6,5 euró.

Ezek az árak egyébként igen jónak számítanak, úgyhogy ha egy cégnek megfelelő a helyszín (a Batthyány tér 8 perc biciklivel, lemértem), akkor jó választás ez a ház.

Nektek hogy tetszenek ezek a területek? Szívesen költöznétek ide? Vagy már most jobb munkahelyetek van? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása