Officespotting

Munkahely-turizmus

Kisirodak.hu

Screenland

2011. szeptember 02. 12:13

Spotter: Huszlicska

Bérlő: Screenland
Bérlő profilja: Pro Display bemutatóterem
Irodaház: Goli Park Kiadó irodák
Alkalmazottak száma: 5
Méret: 95m²
Belsőépítész: B. Szabó Veronika (XYZ Építész Stúdió)
 

 

A Screenland kicsit kilóg a munkahelyes - irodás posztok sorából, de mikor meghallottuk, hogy mivel foglalkoznak és a bemutatótermük még jól is néz ki, elhatároztuk, hogy teszünk egy rövid kiruccanást a Perc utcába.

A cég olyan különböző tulajdonságú, akár átlátszó-áttetsző felületek forgalmazásával és telepítésével foglalkozik, amire kiváló minőségben lehet projektorral vetíteni. Sok megoldásuk a hagyományos képernyőt teljes egészében ki tudja váltani, ráadásul keret és igazi mélység nélkül. A látvány egészen egyedi.

Nyéki Zsolt, tulajdonosnak egy sor kérdést szegeztünk, mint például, hogy várható-e, hogy olyan felületek jönnek elő, mint a Science Fiction filmekben gyakran használt fürdőszobai tükör - érintőképernyő kombináció. Legnagyobb meglepetésünkre, Zsolt a koncepció egyes részeit már működés közben meg tudta mutatni, így például a kapcsolóval szabályozható opálos - átlátszó felületet,  az érintőképernyős kirakatüveget vagy a tévét, amely kikapcsolt állapotban szinte tökéletes tükörképet ad.

Miután belsőépítészeti szempontból vadonatúj lehetőségeket adnak a kijelzők lecserélésére a Screenland által forgalmazott termékek, nem lepődnénk meg, ha a közeljövőben már egyes irodákban is felbukkannának a képeken látható megoldások.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása